Om PN Bygg & Montering AB

 

PN Bygg & Montering AB är ett byggföretag i Umeå där jag Pontus Nilsson är ensam ägare. Jag har gått en 3-årig byggutbildning på Dragonskolan i Umeå och därefter jobbat heltid som snickare på Hantverkaren AB i 3 år.

 

Nu har jag drivit företaget i 3,5 år och börjat få fäste här i stan.

 

Vi är idag en liten arbetsgrupp på 4 man och har goda möjligheter att expandera och ta oss an stora projekt. Vi brinner för yrket och trivs med vårt jobb som snickare och montör. Vi på företaget håller också våra kunskaper uppdaterade så att vi alltid är ajour med utvecklingen inom byggnadsteknik.

 

Vår målsättning är alltid att du som kund ska vara helt nöjd med resultatet av vårt arbete!

 

Vi är mycket måna om våra kunder. Det tillsammans med vår noggranhet och yrkesstolthet medför att vi har goda referenser. På sidan Projekt har vi valt ut några av de uppdrag vi slutfört genom åren, ta gärna en titt där för att se hur vi arbetar.

 

Vi har under våra år byggt upp ett välutvecklat kontaktnät av leverantörer och underentreprenörer som gör att vi kan åta oss alla uppgifter vid ett bygge – genom totalentreprenad. Vi har f-skatt och ansvarsförsäkring.

 

De noga utvalda lokala underentreprenörer vi samarbetar med kompletterar oss med sin kompetens inom sina respektive arbetsområden. Inom VVS, elinstallationer, plåtslageri, sanering eller måleri. Eftersom vi har långvariga relationer med dessa partners kan vi skapa god samordning i våra byggprocesser och på så sätt undvika onödiga problem och fördröjningar.

 

Tjänster som erbjuds innefattar bl.a.

  • Nybyggnationer
  • Om- & Tillbyggnationer
  • Rep & Renoveringar
  • Fönster- & Köksmontering
  • All slags montering

Välkomna att kontakta oss för en offert!

Kontakta oss


PN Bygg & Montering AB

Pontus Nilsson

 

073-060 94 89
info@pnbyggomontering.se

Skicka ett meddelande

 

Namn
E-postadress
Meddelande

PN Bygg & Montering AB

Kragvägen 177
904 41 Röbäck

Kontakt

073-060 94 89
info@pnbyggomontering.se

Sociala medier

Facebook
Instagram

© 2020 PN Bygg & Montering AB
Information om cookies