Byggnation av dubbelgarage o carport i Penglund

 

Här ser ni ett rejält bygge. Ytor o lite mer info kommer snart!

 

Byggnation o inredning av övervåning i Täfteå i nytt Älvsbyhus!

 

Mer bilder kommer!

 

Altanbygge på teg åt en Bostadsrättsförening!

 

Här ser ni en enkel altan med en ramp och lite snickarglädje vid blomlåda. Samarbete med DD-snickeri.

 

Altan & Uterum i Sörmjöle 

 

Altandäck i 2 nivåer med rejäl trapp runt om. Uterummet är en monteringssats från Willab Garden. Gjord i samarbete med DD Snickeri.

 

Friggebod 15m2 i Ersmark

 

Vi bygger efter kundens önskemål! Vill du bygga en egen friggebod kan monteringssats ordna, annars ordnar vi hela produkten från ritning till färdigt resultat!

 

Badtunna nersänkt i altandäck

 

Ett riktigt roligt projekt var det här ute i skärgården en sommar. Vi fick i uppdrag att förlänga den gamla konstruktionen och byggde därefter ett däck i samma form som badtunnan, plank och staket kom därtill. Det ska in godkänt glas i öppningarna.

 

Utbyggnad i Hörnefors 60m2

 

Ett av de större projekten vi tagit på oss hittills och det går bara bättre och bättre. Här ser ni en utbyggnad på ca 60 m2, plattan är 4,2×8,6m med förskjuten huskropp. Lite mer avancerat än många tror för det gäller att tänka till, speciellt då man har många dörröppningar, fönster, rum och golv/taknivåer att ta hänsyn till. Anledningen till att förskjuta är att kunden kommer åt och ser havet mycket mer, främst från det nya matrummet.

 

I stort sett allt material till detta projekt är köpt på Bygma här i Umeå, tex: *Leca, *Elitfönster, *Prefab takstolar, *45×195 stomvirke, *45×220 golvås, *22×120 panel, *Isolering

 

Scen och Serveringsbord på Plectrum i Umeå

 

Här gjorde vi en fin insats åt restaurang Plectrum med en platsbyggd scen i 195 regelvirke och plywood. Serveringsbordet är gjort av massivt trägolv från Beijer. I samarbete med DD Snickeri.

 

Cykelbodar & Sopförråd & Staket

 

Byggde några enheter cykelbodar och sopförråd på Haga för ett tag sedan som jag tänkte lägga upp lite bilder på här. Allt stomvirke och den liggande panelen ni ser är tryckimpregnerat vilket kommer hålla i evigheter, vi har även klätt in vindskivorna i plåt. Taket är tegelprofilerad röd plåt från Vännäs plåt.

 

Så vill ni ha i stort sett underhållsfria bodar, eller plank gjorda med lite finness så kan detta vara ett alternativ med liggande 45×45. För både bostadsrättsföreningar till företag och privatpersoner, absolut :)

 

Altanbyggnation i Fjädernäs

 

Ca 20m2 altandäck 

 

Utbyggnad Kont

 

16m2 utbyggnad i Kont med rejäla takbalkar och golvbjälkar.

 

Utbyggnad i Djäkneböle

 

32m2 utbyggnad på 2 - plan.

 

Husbygge med platta på 60m2 i Ramsele

 

1 1/2 plans hus med platta på 60m2 i Ramsele. Byggnaden används idag som samemuseum och arkiv. Ingång från andra långsidan med fönster, bild saknas.

 

20m2 Pannrum med nergrävd kulvert till hus

 

20m2 Pannrum med nergrävd kulvert till hus. Det är gårdshuset ni ser på bilden och där är det även gjort 1 allrum och 2 sovrum.

 

PN Bygg & Montering AB

Spårvägen 10
901 31 Umeå

Kontakt

073-060 94 89
info@pnbyggomontering.se

Sociala medier

Facebook
Instagram

© 2020 PN Bygg & Montering AB
Information om cookies