Snyggt o ordentligt kök från Creoform, ute i Penglund!

 

Mer info kommer!

 

Ännu ett trevligt kök från IKEA på Böleäng!

 

Creoform köksrenovering på teg!

 

 

Stilrent IKEA kök i Röbäck

 

IKEA kök på Böleäng!

 

Det blir vanligare o vanligare med helkaklade väggar som ni ser här i detta moderna o stilrena kök med granitskiva och rostfri diskbänk.

 

IKEA kök i Röbäck!

 

Här ha ni ett snyggt traditionellt lite lantligt kök från IKEA. 

 

Creoform kök på Berghem!

 

Ett snyggt kök från Mats-åke på teg! Monterat och kaklat av vi på PN Bygg & Montering AB!

 

Creoform kök väst på stan

 

Ännu ett kök från Mats-Åke på Teg kommer lastat! Även detta kök är med citrin vit lucka och vitvaror från Mats-Åke. Här har vi lagt in ett ek parkettgolv och även bänkskivan är av ek. Kaklet inhandlat på Kakelhuset.

 

Creoform kök på Marieberg

 

Här har vi ett Creoform kök från Mats-Åke på Teg. För många är det nog ett rätt obekant kök men det är ett lite exklusivare kök som började säljas 2015 här i Umeå och har fått rätt bra fäste. Med detta kök finns nästan inga begränsningar, går att få vilka mått man vill på skåpen i alla olika färger och varianter på skivor osv. Ett skräddarsytt koncept har dom med råge. Gå in och kika om ni är nyfikna: www.creoform.se

 

Sentens kök i Haddingen

 

Ett Sentens kök från Electrolux här i Umeå, i Haddingen. Hela huset är nyproducerat där vi byggt upp alla innerväggar, listat och självklart monterat köket! Hör av er om ni ser något ni gillar för mer info! :)

 

IKEA kök på Böleäng

 

Ett IKEA-kök på Böleäng med nya vitvaror. Här nedan kommer en rejäl omvandling.

 

IKEA kök i Sörmjöle

 

Här har ni ett nytt IKEA kök som fick ny plats i huset. Det gamla var slitet och uppnöt, samt var det placerat mitt i rummet då man kom in i huset, kunden ville få lite bättre rymd vid matplatsen så vi flyttade köket mot ytterväggen. Där gamla köket satt monterades det en kamin av en samarbetspartner, Muraren i Norr.

 

IKEA kök med stor köksö i Hörnefors

 

IKEA kök med stor köksö i Hörnefors med stilrent utseende och gott om förvaringsutrymmen.

 

IKEA kök i lantstil i Norrbyn

 

IKEA kök i lantstil i Norrbyn. Anpassning framför element med sittplats och luftspalt i fönsterbänk, ventilerad sockel, fläktskåp, avtagbar bänkskiva ovan vedspis.

 

IKEA kök i Bullmark

 

IKEA kök i Bullmark. Det här är det gamla systemet, men utseendet skiljer inte så mycket mot för det nya. Skillnaden är främst mått på skåp, sockel, sidor och ett annat upphängningssystem.

 

PN Bygg & Montering AB

Spårvägen 10
901 31 Umeå

Kontakt

073-060 94 89
info@pnbyggomontering.se

Sociala medier

Facebook
Instagram

© 2020 PN Bygg & Montering AB
Information om cookies